2010 m. rugsėjo 26 d., sekmadienis

Ir dar

Taip ir nepasidalinau savo vakarykštės dienos įspūdžiais. O aš vakar pirmą kartą statistavau ( taip, nemokamai). Na, ne filme, bet visgi įdomu. Vyko dainuojamosios poezijos festivalis, o mums reikėjo persirengti senoviniais rūbais ir taip atrodant vaikščioti po centrą. Tokia savotiška patirtis :D Ir vėl- gaila, kad neturim čia fotiko- buvo ką nufotografuoti ;).
Vėliau smagiai pasėdėjom ( Dovilė ir aš) Katedros aikštėj ant suoliuko, valgydamos Makdonaldo maistą- kažkodėl praeinantys žmonės keistai šypsojosi ( buvom jau su savais rūbais). 
Po savo žioplos nesėkmės su tuo sijonu, kur turėjau pirkti iš merginos, nusprendžiau,kad man lemta turėti tą savo brangųjį svajonių sijoną. Nuėjau į parduotuvę, radau jį ir dar akį patraukė kitas, todėl prigriebiau pasimatuoti juos abu. Ir ką jūs manot? Svajonių sijonas atrodė tikrai prastai, užtat tas atsitiktinis! Man taip patiko,kad nusipirkau jį ir dabar esu labai laiminga :). Tiesa, toji mergina, kuri pati siuva fantastiško grožio sijonus, buvo labai maloni ir sutiko mano pražiopsotą sijoną atsiųsti man paštu :) Taigi, greitu laiku gal turėsiu net du gražius sijonukus :). Planas : " Mažiau kelnių- daugiau suknelių/sijonų" sėkmingai vykdomas :)

O šiandien pietums valgėm virtas bulves su grietine ir druska. Toks tikras naminis maistas.Taip, gal kiek studentiškas. Bet man labai primena vakarus namie. Dar pirmą kartą savarankiškai skalbėm ( ach, tas išpaikintas jaunimas :D). Pavyko- nieks nesusitraukė ir nenusidažė, nors nesu tikra dėl pižaminio megztinio- atrodo kažkoks žalsvas :D


1 komentaras:

  1. Atrodo kaip įdomaus studentiško gyvenimo pradžia :) Lauksim tolesnių įrašų :)

    AtsakytiPanaikinti