2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis

stikline vandens


Pastebėjau tokį dalyką- prieš miegą mane visada aplanko nauji ir šviežūs blog'o įrašai, aš jiems tarsteliu "labanakt" ir ... ryte jų nė kvapo nelikę.
Šitas toks stiprus, kad net privertė vėl įsijungti kompiuterį ( o juk buvau sau pasižadėjus eit miegot, ilgai čia nebildinėjus).

Kažkaip keistai čia, mat aš labai dabar jaučiu rudens nuotaikas. Aha, aha, ne žiemos ar artėjančio pavasario, o RUDENS! Gal, sakau, todėl, kad lietus tapo gana dažnu svečiu. O gal todėl, kad dar panarsčius ( ar panarščius?) visokias internetines svetaites taip labai pagavo noras vėl užsiimti kažkokiais, kad ir menkais, rankdarbiais ir savo kambarį "pajaukint". Oh, taip, žiūrėk, imsiu ir kelis naujus ženkliukus pasigaminsiu. Reik senuosius parodyt Ylvai- turiu vilties, kad įvertins ir gal net suteiks man garbės kokiu vienu pasidabindama. Kažin, ar Greta dar turi nors vieną???

Va, sėdžiu dabar su stikline vandens ir Dostojevskio "Idiotas". Jaučiu nenumaldomą trauką skityti šią istoriją. Taip jau yra - kartas nuo karto vis sugrįžtu prie šio autoriaus. Jį skaitant man reikia tam tikros nuotaikos ir nusiteikimo.

Ir labai noriu, kad atsakytu kas- kokių nuotaikų pilni Jūsų namai?

1 komentaras:

  1. TURIU!!!! :> TURIU DAR!!! ;DDD Ir Ne viena, nors tik viena cia, Leedse :> raudona ;DDD Atsiprasau, akd esu tokia uzsiemusi, snd net paciai liudna pasidare, nes pagalvojau,kad gal draugai Lietuvoje, jau net pykta ant manes, kad as nieko nerasau, nieko neklausiu, llyg man nerupetu, bet man rupi, tik kad tikrai laiko nera, net negalvojau, kad sitas koledzas TOKI darbo kruvi bus parenges :> Ej, o pas Tave ten Dysneilende nebutu laisvu darbo vietu vasarai? :>>>> Ieskausi jau darbo ;DDD

    AtsakytiPanaikinti