2011 m. sausio 12 d., trečiadienis

Ehehey!

Taip jau nutiko, kad visa ši savaitė man gana sunki emociškai. Kvailai skamba, bet taip jau yra. Žinau, kad iš viso šito jovalo turiu kažko išmokti ir rasti teigiamą situacijos pusę ( valio valio pozityviam požiūriui :D ).

Dar per šią savaitę, kuri, beje, dar net nesibaigė, supratau, kad, turbūt, pamažu persirgau savo Didžiąją Facebook'o priklausomybę (!!!). Taip, aš vis dar juo naudojuosi. Tačiau jau neleidžiu prie jo viso savo laiko. Tiesą pasakius, prisijungiu prie Facebook'o dabar gal dvigubai rečiau. Nebekiurksau ir neatnaujinu įvykių kas tris minutes.Nebežaidžiu visų tų žaidimų, nedarau kvailų ir nereikšmingų testų. Man mažiau rūpi, kuris mano internetinis draugas pasikeitė profilio nuotrauką, sužinojo, kas jo laukia po savaitės, dienos ar minutės. 
Galbūt, dabar turiu dar daugiau laisvo laiko. Tik dar nemoku jį naudingai išnaudoti ( pažadu- išmoksiu ;) ).
Žinot, mintis, kad tampu atsparesnė, mane tikrai džiugina :).

Tik supraskite mane teisingai- aš neskatinu Jūsų išsiregistruoti ar užsiblokuoti. Gyvenkite taip, kaip Jums gerai ir kaip Jūs norite :). Juk ir pati vis dar ten kalbu su draugais ar kažką pakomentoju :D.

2 komentarai:

  1. Aš vis galvoju išsiregistruot man iš jo ar ne. Šiaip ten laiko švaistymas, bet kartais visai smagu nuotraukas pasižiūrėt, lengva su draugais susisiekt. Taip ir dvejoju jau kokį mėnesį. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Va, panašiai ir aš ;)
    Bet ten yra keli mano draugai, su kuriais kitaip ir susisiekti negalėčiau.Todėl bent jau mažinu :DDD

    AtsakytiPanaikinti