2012 m. gegužės 7 d., pirmadienis

Labas, kilogramai???

Taigi, taigi. Įsijungusi garsinį foną skubu pliurptelti čia apie šį bei tą.
"Šis bei tas" šiandiena yra maistas. Taip, tai manoji tema. :)
Susirūpinau- atrodo, kad būsiu priaugusi šiek tiek svorio. Na, argi tai gerai, kai pavasaris beldžasi į duris (taip, Paryžiuje jis vis dar nenuspėjamas) ir vis dažniau atsiranda noras devėti šortus, sukneles ar sijonus. Noras norais, o aš vis pasirenku senus-patogius džinsus. Šią padėti ,taip pat, reikia keisti.
" O ko gi čia stebies, gerbiama panele?"- klausiu aš pati savęs. Juk pastaruoju metu maitinuosi.... švelniai tarinat prastai. Pasta, pasta, pasta, ryžiai, skrudintos bulvytės, sumuštiniai ir, o siaube, traškučiai. Pastariesiems jaučiu nenumaldomą priklausomybę todėl dabar stengiuosi jų vengti. Nei sveika, nei naudinga.
Gerai, jau gerai, visą šį laiką taip besimaitindama turėjau labai stiprū savęs pateisinimą- pigu, o ir gaminti aš viiiisai nemoku. Gėda...
Ech, teks išmokt,pagaliau, kažką doro gamint...
Gal turit kokių pasiūlymų? :)

1 komentaras:

  1. Na, back here, Lietuvėlėje, mes smagiai maitinamės apkeptais koldūnais, kurie į kilogramus labai lenda, tikriaus! :o O šiaip patariu ir siūlau imti sveikas daržoves ir vaisius į rankas - pasigaminki DAUG vaisiaslotų, užpiltų jogurtu ir turėsi pusryčius trejoms dienoms, gaminki sriubas ir sultinukus - jie tokie pavalgydinantys ir sveiki ((:

    AtsakytiPanaikinti